Voornaam
Arjan
Achternaam
Bosch
m/v
Male
Atelier naam
Hoofmanstraat 7
Atelier postcode
2013 DP
Atelier plaats
Haarlem
Expositie
Wolstraat 4,Haarlem,2011 ZA
ook 2e weekend?
1 weekend
Portfolio maximaal 3 foto's, min.1000px max.2050px breed
ik exposeer:
schilderijen
Biografie

Arjan Bosch is een kunstenaar die verschillende technieken en stijlen beheerst, van olieverfschilderijen tot tekeningen en mixed-media werken. Hij begint met het creëren van snelle of gedetailleerde potloodschetsen, waarmee hij de basis legt voor zijn composities. Vervolgens past hij lagen van kleurrijke olieverf toe, waardoor zijn werken een diepte en levendigheid krijgen die de toeschouwer meesleept. Thematische verkenningenBosch’s werk verkent een breed scala aan thema’s, variërend van de natuurlijke schoonheid van landschappen tot de mysteriën van het menselijk bestaan. Zijn landschapsschilderijen hebben vaak een dromerige, bijna surrealistische kwaliteit, waarbij hij speelt met licht en schaduw om een betoverende atmosfeer te creëren.  Een moderne blik op klassieke tradities
Wat Bosch's werk onderscheidt, is zijn vermogen om klassieke tradities te omarmen en ze tegelijkertijd een eigentijdse draai te geven. Zijn schilderijen tonen duidelijk de invloed van oude meesters, maar hij voegt er zijn eigen visie aan toe door het gebruik van levendige kleuren en een onconventionele compositie. Hierdoor ontstaat een unieke harmonie tussen het verleden en het heden, die zijn werk een tijdloos karakter geeft.

8 Van mijn werken blijven tijdens het 2e Kunstlijnweekend en na de Kunstlijn T/M 31 december in de etalage, de "Kunstelage" van Wolstraat 4, hangen.

Email
arjan@arjanbosch.nl
lidnummer
18239